Image Alt

Ushqimi

Mëngjesi

Vezë ne sy
3.00 €

Vezë ne sy salsiçe,proshute,djath domate ,tranguj

Vezë të rrahura
2.50€

Vezë të rrahura proshute ,kpurdha ,djath ,domate ,tranguj.

Sallatat

Sallate me mish pule
3.00 €

Sallate me mish pule ,sallate ,domate ,tranguj , speca,qepë ,miser.

Sallate cezar
3.50 €

Sallate cezar me pule,copa buke,parmezan.

Sallatë Greke
2.50 €

Sallate greke domate,tranguj ,speca,qepë ,djath,ullinj.

Sallate me mish viqi
3.50 €

Sallate me mish viqi ,sallat ,domate ,tranguj, speca,qepë.

Pasta

Penne Arriabata
3.00 €
Penne Boloneze
3.50 €
Penne me mish pule
3.50 €

Mish pule sos këpurdhav,proshute.

Penne me pesto
3.50 €
Penne me pesto dhe salmon
4.50 €

RIZZOTO

Rizoto me mish pule dhe perime
3.50 €

Mish pule dhe perime mix.

Rizoto me curry sos mish pule
3.70 €

Curry sos mish pule ,perime mix

Rizoto me mish viçi dhe perime
3.80 €
Rizoto e shtepisë mish pule
3.50 €

Mish pule sos hopla, spec i kuq

PICA

Pica margarita
3.00 €

Sos domatev, kaqkavall.

Pica proshute
3.50 €

Sos,domatev ,kaqkavall ,pershut.

Pica fungi
4.00 €

Sos domatev ,kaqkavall ,kepurdha.

Pica e shtepise
5.00 €

Sos,domate,kaqkavall ,pershut ,suxhuk, kpurdha ,speca

Pica Tuna
4

Specialitete pule

File pule
4.00 €

File pule ,sos kepurdhav ,sallat mix , patate te ferguara.

File pule milaneze
4.00 €

File pule,sallat mix ,patate te ferguara, sos.

Chicken fingers
3.50 €

Specialitete

Biftek viçi
10.50 €

Perime mix.

Kombinim
5.50 €

Mish viqi ,mish i bardhe ,pleskavic ,suxhuk,sallate ,patate, sos kurdhav.

Tavë me mish viçi
3.50 €

Copza mishit ,sos domatev ,perime mix ,kaqkavall

Pleskavic e shtepies
3.80 €

Sallate mix, pomfrit, sos

Tavë me mish pule
3.00 €

Tavë me mish pule copza mishit, sos domatev ,perime mix,kaqkavall.

Peshk

Salmon fileto
10.50 €

Perime skare

Levrek
9.50 €

Perime skare

Koc
9.50 €

Perime skare

Karkaleca
8.00 €
Kallamari
9.00 €

Hamburger

Hamburger shtëpie
3.00 €

Sos, qepë e kamerilizuar ,sallate ,tranguj turshi,domate ,kaqkavall dhe pomfrit.

Chiken burger
2.50 €

Sos ,sallate ,tranguj turshi , domate, kaqkavall + pomfrit

Sandwich

Sandwich proshut
2.40 €

Sos,kaqkavall ,sallat ,tranguj turshi ,domate + pomfrit.

Sandwich i pules
2.60 €

Sos,kaqkavall, sallat ,tranguj turshi ,domate , miser dhe pomfrit.

Sandwich me mish viqi
3.00 €

Qepë ,kepurdha, kaqkavall ,sos ,sallat gjelbert ,tranguj turshi ,domate dhe pomfrit.

Finger food

Patate të fërguara
1.50 €
Chicken fingers
3.50 €

Mish pule e marinuar, vezë, corn flakes.

Meze e ftofte
5.00 € e vogel 10.00 € e madhe

Pershut,suxhuk bosanski,Proshut e terun, kaqkavall , djath te bardh ullinj.

Meze e nxeht
7.00 € e vogel 10.00 € e madhe

Mish te bardh, mish viçi, krahe e pules kepurdha, perime mix, patate, fergume.